top of page

Blog By Kim: Terugblikken en vooruitkijken


Lieve klanten,

Het eerste kwartaal van het nieuwe jaar is alweer voorbij en wat voor jaar was 2021. Een groot deel van het jaar was de voordeur dicht of op een kier. En dat deed zeer. Het eerste deel van 2021 genoot ik volop van mijn toen nog ‘baby’ en kon ik alles even loslaten door mijn team dat altijd voor mij klaar staat.


Daarna was het improviseren en veel nieuwe dingen uit proberen en aanpassen; Click en Collect, bezorgen en noem maar op. Alles werd ons eigen. En wat dacht je van onze vrijdagmiddag live? Dit is echt een ding geworden en als ik het niet meer zou doen, zouden er vele klanten teleurgesteld zijn. Dus die zetten we lekker door.


De corona jaren waren niet de mooiste jaren. Het zijn vooral twee jaren geweest van aanpassen en improviseren, maar dat is meer dan gelukt.

Het is ook een corona jaar geweest waarin ik een fantastisch kindje kreeg, dus ondanks alles kijk ik niet negatief terug op deze periode.


2022…


Halverwege januari was het dan eindelijk zover: de deuren mochten weer open en wat een heerlijke zaterdag was dat. Iedereen die weer zonder gedoe lekker aan kwam waaien, want dat is toch waar wij in de winkel het meest gelukkig van worden.


Na een vakantie naar mijn zus begon ik vol goede moed aan het inkoop seizoen.

Op vakantie neem ik altijd mijn planning mee en zit ik veel te bladeren in magazines en hoop ik, door goed om me heen te kijken, veel inspiratie op te doen. Want wat is welke stijl en wat past er zo goed bij mijn winkel?


Maar nu naar het komende seizoen; veel kleur maar ook veel aarde tinten zijn er te vinden in de winkel. Je kunt je outfit zo gek maken als jezelf wilt. Ook de schoenencollectie is weer ruim gevuld in onze winkel. Een toffe hak, hoge laars of een sneaker mag allemaal in dit seizoen, zeker met het nieuwe merk 'HI-TEC' wat we sinds deze week in de winkel hebben. De jeans is ook echt niet weg te denken binnen de collectie, want wie wil er nou niet die perfecte jeans? En geloof me, die heb ik voor je in huis.


In het nieuwe seizoen zal ik me ook meer gaan focussen op het schrijven van blogs en online marketing om het zo voor jullie nog zichtbaarder te maken on- en offline. Het onderscheiden van een winkel zoals de mijne is mijn missie voor aankomende seizoenen, net nog weer even anders als dat ik altijd al doe.


Privé ga ik genieten van mijn zoon Loet, mijn kadozoon Ray en mijn lieve man Chiel

Samen op avontuur, nieuwe plekken ontdekken, mooie reizen maken en genieten van de vrije tijd samen. Ook hoop ik dit jaar mijn kilo’s die ik al jaren wil verliezen nou eens echt kwijt te raken. Zo niet, ben ik met alles wat ik heb een heel gelukkig mens.


Keep you posted,


Liefs By Kim
362 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page