top of page

Blog By Kim: Van Amsterdam tot Antwerpen


Lieve lezers,

Weer een nieuwe blog! By Kim Fashionstore is een begrip geworden in Schagen. Waar in het begin iedereen de winkel nog Donna Lissa noemde of zelfs soms nog Alissa, hoor ik nu alleen nog maar dat mensen even By Kim gaan shoppen en daar word ik blij van. Mensen uit heel Nederland bezoeken onze winkel, omdat ze tijdens onze vrijdagmiddag live zoveel leuke items voorbij hebben zien komen. Dit deed ik vroeger ook als ik een leuke winkel online zag. Best trots dus dat ik nu zelf ook onder deze winkels val. Dan hebben we natuurlijk al onze lieve, trouwe klanten die vaak even binnen waaien, soms ook alleen voor een bakkie koffie. "Het is altijd zo gezellig bij je in de winkel Kim en ik voel mij altijd welkom". Als ik deze mooie complimenten ontvang, straal ik van oor tot oor. Ons klantenbestand is prachtig en ik ben dankbaar voor iedereen die mij winkel steunt.
Deze week ben ik weer op inkoop geweest om dit klantenbestand weer te voorzien van een mooie collectie voor aankomende herfst/winter. Afwisselend neem ik een van mijn meiden mee op inkoop om samen te brainstormen over welke trends passen bij onze klant en bij de winkel. Ondanks dat het veel tijd kost in de auto van Amsterdam tot Antwerpen en het wel eens een slapeloze nacht bezorgd of ik niet te veel inkoop, kan ik hier helemaal mijn creativiteit in kwijt en word ik altijd super enthousiast van de nieuwe collecties. De afgelopen 4 jaar gingen met vallen en opstaan. De eerste jaren van mijn onderneming moest ik nog veel leren, maar daar ben ik samen met mijn team erg sterk van geworden. We hebben geïmproviseerd in de corona tijd de vele volgers online, de filmpjes van Britt en alle klanten die ons on of offline alsnog wisten te vinden. Het maakt 2021 een van mijn beste jaren tot nu toe, en dat is GOUD. Ik ben nog lang niet klaar met ondernemen; het volgende plan ligt alweer op de plank en zo spoken er nog wel meer mooie ideeën in mijn hoofd. Een dikke shootout naar mijn team, want kan niet vaak genoeg zeggen zonder hen geen BY KIM. Stuk voor stuk toppers in de winkel, op kantoor en voor onze socials. Ik ben apetrots op dit team en hoop mijn meiden nog lang bij mij te mogen houden. Bedankt voor al jullie support. Tot snel!
Veel liefs, Kim
305 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page