top of page

Blog By Kim: BY KIM FASHION FOR MEN

Bijgewerkt op: 4 jul. 2022


“Kim wanneer ga je mannen inkopen?”

“Kim we zitten hier altijd zo gezellig, toch moet je ook eens mannen gaan verkopen”Een aantal opmerkingen die de laatste jaren vaak gemaakt zijn. Een mannenwinkel erbij stond ook zeker nog op mijn droomlijstje. Als onderneemster zag ik de eerste jaren de investeringskosten die hier bij kwamen kijken nog niet echt zitten. Eerst moest mijn vrouwenafdeling als een huis staan.


Toen Britt mij de vraag stelde waarom ik het niet gewoon in de winkel zou doen om een moeilijke hoek beter te benutten, heb ik hier een heel aantal weken goed over na zitten denken. Doe ik er wel of geen goed aan? Vinden vrouwen het wel prettig als er mannen door de winkel lopen? Vragen die ik mijzelf heel vaak gesteld heb en ook ‘s nachts regelmatig door mijn hoofd spoken.


Op een gegeven moment kreeg ik het idee om een shop in mijn huidige shop te maken. Zo houd ik de vrouwen en mannen afdelingen gescheiden, benut ik mijn ruimte optimaal en kan ik op twee plekken te gelijk zijn. Samen met Debby van Deb Styles hebben wij een prachtige impressie gemaakt die jullie hieronder kunnen bekijken. Er komt een toffe ruimte achterin speciaal ingericht voor de mannen.


Regelmatig shop ik voor mannen in mijn vriendenkring. En inmiddels heb ik er al veel kijk op gekregen al zeg ik het zelf. Mijn gemiddelde score zit tegen de 100% goedkeuring als ik sets samenstel en overal vandaan haal als personal shopper. Ik heb er daarom onwijs veel zin in om dit eindelijk in mijn eigen winkel te kunnen doen. Afgelopen inkoop periode heb ik heel veel mooie items voor jullie en jullie mannen ingekocht. Ik ben trots op het merken pakket die ik samengesteld heb. Samen met mijn team staan we voor een nieuwe uitdaging en wij kunnen niet wachten om jullie te ontvangen.


Zaterdag 3 September is de GRAND OPENING en jullie zijn allemaal uitgenodigd!


Hopelijk worden jullie dan net zo enthousiast als ik.


Liefs Kim
413 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page