top of page

Blog By Kim; Gevraagd; jouw mening!

Bijgewerkt op: 22 mrt. 2023

Een nieuw jaar is alweer begonnen. Januari vind ik altijd 1 van de saaiste maanden in het jaar. Veel handel wat binnen komt en minder verkoop als in de rest van de maanden. Wel een ideale maand om me te oriënteren wat ik anders ga doen in het nieuwe seizoen. Welke merken zetten we door en met welke merken stoppen we. Ook waren we bij de Modefabriek om lekker inspiratie op te doen.De maand sloot ik af met een vriendinnenweekend in Parijs. Wauw, wat een stad en wat een inspiratie krijg je daar. Ik - als modemeisje - was nog nooit in Parijs geweest, maar ik ga zeker vaker terug! De stad heeft me, met alle mooie winkels en hippe mensen op staat, enorm geïnspireerd.


Op dus naar het nieuwe inkoopseizoen. En in dit seizoen wil ik dat jullie met me meedenken; wat missen jullie nou echt bij mij in de winkel? Welke merken mogen er van jullie uit? En welke mogen er nog wel bij?


We nemen jullie mening serieus en gaan daar zeker mee aan de slag, dus voel je niet bezwaard en kom maar op


met jullie ideeën/wensen. Houd onze socials in de gaten want ook hierop nemen we jullie mee met ons inkoopavontuur.


Alle liefs Kim


86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page