top of page

Buy a Find, help a Child!Sonja van Welsenes: 'Buy a Find, help a Child is een permanent initiatief dat mij nauw aan het hart ligt en deel uitmaakt van de missie van mijn sieradenmerk The Finds'.


Mijn dochter Floortje, werd op haar vijfde gediagnosticeerd met acute niet-lymfatische leukemie. Floortje heeft bijna een jaar in het ziekenhuis gelegen en mocht toen haar leven weer oppakken. Tien jaar later voel ik me nog steeds ongelooflijk gezegend dat ik haar elke dag kan omhelzen en dat we samen kunnen genieten. Maar ik ben me er ook van bewust dat niet ieder kind en elke ouder evenveel geluk heeft als wij. Ik ben heel erg dankbaar voor het wetenschappelijk onderzoek naar leukemie dat ertoe heeft bijgedragen dat Floortje beter is geworden. Dit wens ik, Eric en Aimée, de ouders van Charlie en alle andere ouders ook toe.


Met ons initiatief, doneren wij 100% van de opbrengst van de verkoop van de Lieve armbandjes aan het Prinses Máxima Centrum en hebben wij al honderden armbandjes verkocht. Het armbandje symboliseert verbondenheid en is gemaakt van 18k vergulde cirkels.


Deze keer brengen we een speciale editie van het armbandje uit ter ere van Charlie. Charlie is twee jaar oud en afgelopen maart gediagnosticeerd met acute lymfatische leukemie. Ze wordt de komende jaren behandeld in het Prinses Máxima Centrum. Samen met haar moeder Aimée heeft Charlie deze kleur roze uitgekozen voor het armbandje. Met je aankoop ondersteun je het Prinses Máxima Centrum zodat Charlie en nog veel meer kinderen genezen kunnen worden.


Kim; 'Een prachtig sieraad kwam per toeval door een vriendin op mijn pad. Het leuke aan dit sieraad is dat de ontwerpster ook uit Schagen komt. Dat maakte het nog extra toffer om het in te kopen. Al scrollend door de feed van Sonja zag ik dat haar lieve dochter Floor op 5 jarige leeftijd te maken heeft gehad met kinderkanker. Ik kan me nog herinneren dat mijn moeder dit ooit aan mij vertelde.


Het sieraad van Floor en haar moeder, die zij samen speciaal voor het Prinses Máxima ziekenhuis hebben ontworpen, bracht mij op een mooi idee. Ook in mijn kennissenkring is er onlangs zo'n vreselijk bericht gekomen. Charlie, de lieve dochter van Erik en Aimee, vecht nu ook tegen deze rotziekte. Het idee wat in mij opkwam was om het sieraad van Floor te personaliseren voor Charlie. En hoe tof en mooi zou het zijn als Charlie straks beter wordt en kan zeggen dat ze op deze manier een steentje heeft bijgedragen aan het Prinses Máxima ziekenhuis'.


Het armbandje voor Charlie, die zij samen met haar moeder Aimee heeft uitgekozen, is een prachtig item voor de zomer met een mooi verhaal erachter.


Bestel jouw armbandje online bij thefinds.nl, kimfashionstore.nl of uiteraard bij ons in de winkel.

1.124 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page