top of page

Blog By Kim: Sale, naar de modebeurs en verbouwen

Bijgewerkt op: 4 jul. 2022

Lieve lezers,


We zijn alweer drie weken verder sinds de laatste blog, dus het werd tijd voor een nieuwe. Deze keer over de sale periode in de winkel, een leuk uitstapje naar de Rai en de verbouwing die snel zal gaan beginnen!

De meest saaie tijd voor mij als ondernemer is de sale periode. De collectie die al even in de winkel hangt wordt afgeprijsd, de winkel ziet er slordiger uit dan je gewend bent, en je zit in de tussenperiode van de start van je nieuwe seizoen.

Ik merk dat ik dan iets doellozer ben. Ik bruis minder en heb minder motivatie. Mag natuurlijk want hé, ik kan ook niet alle weken vlammen. Toch voelt het altijd beetje vreemd. Ik vind het dan vervelend mezelf te moeten motiveren om even net dat stapje harder te gaan.


Maar nog 2 weken en dan ga ik weer doen waar ik het meest energie van krijg.

Deze week krijg ik mijn inkoopplan binnen, lekker puzzelen met Britt en de meiden wat we wel en wat we juist niet doen qua merken. Zondag 10 juli gaan we met de meiden uit de winkel naar de modebeurs in de RAI. Eindelijk na 2 jaar weer eens wat inspiratie op doen op een beurs. Op de modebeurs staan oneindig veel merken die hun nieuwe collectie voor het Spring-Summer seizoen van 2023 presenteren.


Na de modebeurs ga ik weer heerlijk inkopen. Begin juli beginnen wij al met verbouwen in de winkel voor de herenhoek. Hier beginnen wij al vroeg mee omdat de bouwvak er tussen zit. Deze periode is er misschien iets meer rommel als dat je van ons gewend bent. Maar, wij gaan er voor zorgen dat wij jullie 3 september iets super tofs kunnen laten zien.


En zoals mij collega vorige week al zei: “ Kim jij bent de beste versie van jezelf als er wat druk op je staat “. Ik ben er klaar voor. Kom maar op dan kan ik weer lekker bruisen!


Liefs Kim

1.721 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page